Welkom

Welkom op deze blog waar ik regelmatig wat publiceer over ons huidige leven als pensionados. Afwisselend in Spanje en Nederland (de foto hierboven geeft onze huidige locatie aan). Mijn berichten kunnen verder over alles gaan wat ons (me) zoal bezighoudt. Reageren op een berichtje kan altijd. In de iPod op de blog kun je achtergrondmuziek starten. Als je je email-adres invult (onder het vertaalblokje), krijg je bij elke aanpassing van deze blog automatisch een mailtje.

maandag 4 mei 2009

2008-05-02 Picknick in het Westerpark

Anouk wordt vandaag 32 jaar en viert haar verjaardag in het Westerpark (in de buurt van de oude Wester gasfabriek in Amsterdam). Vrienden, vriendinnen en familie is uigenodigd voor een picknick in het park. Volgens de Buienradar wordt er geen regen verwacht. Alhoewel er een forse wind staat, breekt de hele middag regelmatig de zon door. Het is dus alles bij elkaar best aangenaam. Iedereen geniet van al het lekkers en Anouk wordt in de bloemetjes gezet en flink verwend.

In het park komt een bruidsstoet voorbij met muzikanten. Ze blijven even staan spelen in het bloemenpark vlak achter onze picknick. Prima voor de sfeer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten