Welkom

Welkom op deze blog waar ik regelmatig wat publiceer over ons huidige leven als pensionados. Afwisselend in Spanje en Nederland (de foto hierboven geeft onze huidige locatie aan). Mijn berichten kunnen verder over alles gaan wat ons (me) zoal bezighoudt. Reageren op een berichtje kan altijd. In de iPod op de blog kun je achtergrondmuziek starten. Als je je email-adres invult (onder het vertaalblokje), krijg je bij elke aanpassing van deze blog automatisch een mailtje.

zondag 28 juni 2009

2009-06-28 Slangenhuid

Een slang van zeker 130 cm lengte heeft zichzelf een nieuwe huid cadeau gedaan. De oude huid vinden we vandaag op het toegangsweggetje. Eerder hebben we slangenhuiden of delen ervan gevonden, maar nog nooit één die zo in tact is en waar de huid van de kop ook nog aan zit.Je kunt de opengesperde bek goed zien en ook de plek waar de ogen zaten. Prachtige structuur van die huid, leuk design voor schoenen. Benieuwd wanneer we onze vriend in zijn nieuwe jasje zullen zien. Hij houdt zich vaak op bij de wilde cactus waar muizen zijn en op het wijnveld.Gisteren trouwens laat in de middag twee slangenarenden zien rondcirkelen boven de vallei, dus dat betekent ook wel iets. Aan de lengte te zien is het een zwarte slang en die zijn niet gevaarlijk. Voor zijn kleinere groene soortgenoot moet je wel oppassen. Na een beet van zo´n exemplaar moet je binnen enkele uren een antigif-serum toegediend krijgen, anders kom je al snel Michael Jackson tegen.

1 opmerking:

  1. Prachtige foto´s zeg! Geweldig! Ook leuk dat Mike weer een slangenleren tas kan laten maken haha! Hopelijk kunnen we donderdag middag afspreken om ergens te lunchen! We kunnen tapas op strand in Nerja doen bij Playazo restaurant Mauri!?
    We horen het wel!
    Besos D & P

    BeantwoordenVerwijderen