Welkom

Welkom op deze blog waar ik regelmatig wat publiceer over ons huidige leven als pensionados. Afwisselend in Spanje en Nederland (de foto hierboven geeft onze huidige locatie aan). Mijn berichten kunnen verder over alles gaan wat ons (me) zoal bezighoudt. Reageren op een berichtje kan altijd. In de iPod op de blog kun je achtergrondmuziek starten. Als je je email-adres invult (onder het vertaalblokje), krijg je bij elke aanpassing van deze blog automatisch een mailtje.

zaterdag 6 april 2013

Papieren tijdperk

Vanavond vliegen we - uitgeleide gedaan door Kim, Marcel en de kleinkids - weer met Vueling naar Málaga. We merken weer, dat je op Schiphol nog steeds niet met je QR-code op je iPhone kunt inchecken. Bij de security-ingang vragen ze immers nog steeds naar je papieren instapkaart. Bij het boarden is het gelukkig wel simpel. Mobieltje tegen de scanner houden en doorlopen. Toch vreemd, dat Schiphol wat dat betreft nog een beetje achterloopt. In Málaga hebben we helemaal geen papieren boarding-pass nodig, alles gebeurt daar met de QR-code op je mobiel.
In al die jaren dat we nu op en neer vliegen was deze vlucht wel de turbulentie-kampioen. De Airbus leek ruim 25 minuten meer op een cocktailshaker dan op een comfortabel vliegtuig. Zal wel iets te maken hebben met de overgang naar andere weertypen en drukgebieden. Het is rond middernacht als we weer helemaal geïnstalleerd zijn in Casa Domingo.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten