Welkom

Welkom op deze blog waar ik regelmatig wat publiceer over ons huidige leven als pensionados. Afwisselend in Spanje en Nederland (de foto hierboven geeft onze huidige locatie aan). Mijn berichten kunnen verder over alles gaan wat ons (me) zoal bezighoudt. Reageren op een berichtje kan altijd. In de iPod op de blog kun je achtergrondmuziek starten. Als je je email-adres invult (onder het vertaalblokje), krijg je bij elke aanpassing van deze blog automatisch een mailtje.

woensdag 29 juli 2009

2009-07-27 De holidaymakers uit Leiderdorp

Zondag 26 juli is het de hele dag zwaar bewolkt en het regent zowaar licht. Goed voor de druiven zullen we maar zeggen en natuurlijk heel goed om het bosbrandrisico hier wat te temperen. Wel even lekker die temperaturen van rond de 25 graden, heerlijke afkoeling. Ja, ja als Kim komt, is er de eerste dag bijna altijd bewolking...!

De volgende dag - maandagmiddag - haal ik Kim en familie op van Malaga Airport. Kom net als de zaterdag tevoren weer in een file terecht op de rondweg bij Malaga. De boosdoener is dit keer een schaap, dat notabene tegen het verkeer in op de snelweg rondwandelt. Met al die Marokkanen -bepakt en gezakt op weg naar hun vaderland - zal het beest zeker en vast nog dezelfde middag discreet van de snelweg verwijderd worden !

Afijn toch nog op tijd op Malaga Airport waar de familie uit Leiderdorp er blijk van geeft er wel heel veel zin in te hebben. Het weer is opgeklaard, het is ruim 30 graden. Dus nog geen twee uur later ligt de familie al in het zwembad. En ´s avonds moeten de rode koontjes zorgvuldig worden behandeld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten