Welkom

Welkom op deze blog waar ik regelmatig wat publiceer over ons huidige leven als pensionados. Afwisselend in Spanje en Nederland (de foto hierboven geeft onze huidige locatie aan). Mijn berichten kunnen verder over alles gaan wat ons (me) zoal bezighoudt. Reageren op een berichtje kan altijd. In de iPod op de blog kun je achtergrondmuziek starten. Als je je email-adres invult (onder het vertaalblokje), krijg je bij elke aanpassing van deze blog automatisch een mailtje.

vrijdag 28 augustus 2009

2009-08-27 Het festival is begonnen....

Gisteren is hier het vierdaagse Festival Tres Culturas begonnen. Na een hele dag schilderen even er tussenuit. Een paar mooie buikdanseressen staan ons op te wachten.



Wil je meer weten ? Kijk dan op http://www.festivalfrigiliana3culturas.com


Hier enkele sfeerplaatjes van gisteravond. Het logo wordt geprojecteerd op El Ingenio, de oude rietsuikerfabriek.

Natuurlijk komen we veel vrienden en bekenden tegen. Alle dorpelingen lopen deze dagen in een middeleeuwse outfit. Hier Francesco die met Loli als koning en koningin de Ruta de la Tapa doen (een soort kroegentocht, waarbij je voor 1,5 euro een biertje en een tapa kan nuttigen, na een volle stempelkaart van 14 bars krijg je een t-shirt...!) Om elf uur ´s avonds vindt op het Plaza de las 3 Culturas een fantastisch concert plaats van de band van Javier Paxariño.
We besluiten niet door te zakken en gaan rond half twee richting huis. Er moet morgen en de komende dagen geverfd worden !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten