Welkom

Welkom op deze blog waar ik regelmatig wat publiceer over ons huidige leven als pensionados. Afwisselend in Spanje en Nederland (de foto hierboven geeft onze huidige locatie aan). Mijn berichten kunnen verder over alles gaan wat ons (me) zoal bezighoudt. Reageren op een berichtje kan altijd. In de iPod op de blog kun je achtergrondmuziek starten. Als je je email-adres invult (onder het vertaalblokje), krijg je bij elke aanpassing van deze blog automatisch een mailtje.

zondag 5 september 2010

Bericht uit Amsterdam

Even een kort bericht uit Amsterdam. Sinds afgelopen vrijdag zijn we volop bezig in ons nieuwe appartement. Schoonmaken, kasten plaatsen etc. 


Bij de IKEA-vestigingen in Haarlem en Amsterdam herkennen ze deze nu voormalig Brabander al. Ik moet toch dat "Hou doe" maar eens gaan afleren !



De Nissan heeft genoeg ruimte om alle pakketten in te vervoeren, alhoewel we wel een paar keer moeten rijden. Van de uitgespaarde boedelbakhuur gaan we gisteravond maar eens lekker eten bij de Kantonees aan de Sloterplas. Was ons al aanbevolen door Monique. Met een ondergaande zon pal aan het water wanen we ons in een ver buitenland.


Woensdag 8 september staan om 07.00 uur vier potige verhuizers in Heesch op de stoep. De volgende dag worden we door KPN weer op de buitenwereld aangesloten via een ultrasnel glasvezelnet dat in ons appartement aanwezig is. Dan zullen we onze blog weer wat vaker updaten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten