Welkom

Welkom op deze blog waar ik regelmatig wat publiceer over ons huidige leven als pensionados. Afwisselend in Spanje en Nederland (de foto hierboven geeft onze huidige locatie aan). Mijn berichten kunnen verder over alles gaan wat ons (me) zoal bezighoudt. Reageren op een berichtje kan altijd. In de iPod op de blog kun je achtergrondmuziek starten. Als je je email-adres invult (onder het vertaalblokje), krijg je bij elke aanpassing van deze blog automatisch een mailtje.

donderdag 2 september 2010

"Hier en daar een bui", dus hier verder inpakken geblazen.

Met volop zon in Frankrijk en via vele RN-wegen dit keer, eergisteren weer in NL aangekomen. De passage door Parijs duurde a.g.v. files  ruim 1,5 uur langer dan normaal. De Fransen zouden eens een voorbeeld moeten nemen aan Spanje. Rond Madrid zijn de afgelopen jaren steeds weer nieuwe rondwegen aangelegd, zoals de A50 waardoor je probleemloos langs de Spaanse hoofdstad rijdt.


Gisteren in Brabant prima nazomerweer, dus was het (voorlopig voor de laatste keer) wandelen in natuurgebied de Maashorst. Weer veel wild gezien. Vandaag drukke agenda (o.m. verder inpakken voor de verhuizing). De voorspelde lokale buien vallen vandaag allemaal in Brabant, dus nu helaas weinig wandelroutes, maar wel verder inpakken voor de verhuizing van volgende week. Enkele dagen geleden - in Spanje - zouden we nog een vuurtje hebben aangelegd om de goden om regen te verzoeken. Nu alweer hebben we genoeg van de regen. Maar we klagen niet, want gelukkig hebben we afgelopen augustus de wekenlange regenperiode in NL niet hoeven meemaken. Alhoewel, als je als gevolg van regen zoals in Pakistan alles bent kwijtgeraakt, dan pas mag je echt klagen. De onderstaande foto maakt deel uit van een reportage van Javed Iqbal een Pakistaanse vriend van een oud jaargenoot van me die me deze serie vorige week mailde.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten