Welkom

Welkom op deze blog waar ik regelmatig wat publiceer over ons huidige leven als pensionados. Afwisselend in Spanje en Nederland (de foto hierboven geeft onze huidige locatie aan). Mijn berichten kunnen verder over alles gaan wat ons (me) zoal bezighoudt. Reageren op een berichtje kan altijd. In de iPod op de blog kun je achtergrondmuziek starten. Als je je email-adres invult (onder het vertaalblokje), krijg je bij elke aanpassing van deze blog automatisch een mailtje.

zondag 12 september 2010

Huis wordt thuis

De verhuizing afgelopen woensdag is prima verlopen. Rond 14.00 uur stond de verhuiswagen al geparkeerd voor ons nieuwe appartement en kon begonnen worden met uitladen. Twee uur later waren de verhuismannen alweer onderweg, terug naar Brabant. In de twee volgende dagen erop hebben we alle dozen uitgepakt, verlichting gemonteerd etc etc.  Zelfs de verhuisdozen zijn gisteren alweer opgehaald. Een leeg huis wordt zo langzamerhand een thuis.


KPN heeft ons donderdag weer op de buitenwereld aangesloten, we zijn weer helemaal on-line en ook via een vaste telefoonlijn bereikbaar. Alleen twee doosjes voor de TV-aansluiting op het glasvezelnet hadden we nog niet. Was KPN "vergeten". We beloven niet naar het TROS consumentenprogramma RADAR te bellen ! De aardige voortdurend zingende Surinaamse KPN-monteur komt graag nog eens terug voor de aansluiting van de TV. Tot zolang doen we het maar met de computer en "Uitzending Gemist". We zijn dus al redelijk "op orde", zoals dat heet.
Zaterdagavond wordt de jaarlijkse BBQ georganiseerd door de VVE (Vereniging van Eigenaren). Natuurlijk doen we mee en maken zo kennis met een aantal medebewoners. Hier een foto aan het begin van de avond. Op de achtergrond zijn de buren van het aangrenzende appartementencomplex, de Schutterstorten, te zien die toevallig ook een gezamenlijk etentje hebben. Later op de avond staat de karaoke op volle sterkte en merken we dat we nu echt in Mokum wonen. Uit volle borst zingen we een hele serie smartlappen mee.
De komende dagen gaan we verder met onze inburgeringscursus, we houden je via deze blog op de hoogte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten