Welkom

Welkom op deze blog waar ik regelmatig wat publiceer over ons huidige leven als pensionados. Afwisselend in Spanje en Nederland (de foto hierboven geeft onze huidige locatie aan). Mijn berichten kunnen verder over alles gaan wat ons (me) zoal bezighoudt. Reageren op een berichtje kan altijd. In de iPod op de blog kun je achtergrondmuziek starten. Als je je email-adres invult (onder het vertaalblokje), krijg je bij elke aanpassing van deze blog automatisch een mailtje.

zaterdag 12 januari 2013

Betovering

Enkele jaren geleden alweer lazen wij het door Yann Martel geschreven "Het leven van Pi". Een spannend, mooi en tegelijkertijd spiritueel boek. Toen aanleiding voor de nodige discussie binnen het gezin. Welk verhaal was waar gebeurd ? etc.

Als een van de eerste punten op ons to-do lijstje - eenmaal terug in NL- stond het zien van de verfilming. Vanavond hebben we met onze 3D-brilletjes op van de ruim twee uur durende film Life of Pi genoten. Het boek was al heel beeldend geschreven, zodat we - tijdens het lezen - dachten de film al gezien te hebben. Maar regisseur Ang Lee heeft zich met de verfilming overtroffen. We zijn vanavond echt betoverd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten