Welkom

Welkom op deze blog waar ik regelmatig wat publiceer over ons huidige leven als pensionados. Afwisselend in Spanje en Nederland (de foto hierboven geeft onze huidige locatie aan). Mijn berichten kunnen verder over alles gaan wat ons (me) zoal bezighoudt. Reageren op een berichtje kan altijd. In de iPod op de blog kun je achtergrondmuziek starten. Als je je email-adres invult (onder het vertaalblokje), krijg je bij elke aanpassing van deze blog automatisch een mailtje.

dinsdag 23 maart 2010

Een tweede huis in Spanje ? Koopadvies : nú kopen !

Van twee verschillende makelaars horen we de afgelopen weken, dat er weer beweging komt in de huizenmarkt hier. Onze kennis en makelaar Karin Dijkshoorn (werkt bij Team España in Nerja) twittert enthousiast haar sales. In El País van afgelopen weekend staan zelfs grafiekjes met stijgende tendenzen. Natuurlijk is hier een kritische kijk op zijn plaats, want t.o.v. wat wordt gemeten. Maar ja, we zijn positivos : elke stijging is er één.  


In het Algemeen Dagblad van afgelopen zaterdag ook een interessant artikel van de in Barcelona werkende Edwin Winkels over de huidige Spaanse huizenmarkt met inbreng van Karin. Interesse ? Kijk dan op : 
http://barcelonaaaaa.wordpress.com/2010/03/20/een-tweede-huis-in-spanje/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten