Welkom

Welkom op deze blog waar ik regelmatig wat publiceer over ons huidige leven als pensionados. Afwisselend in Spanje en Nederland (de foto hierboven geeft onze huidige locatie aan). Mijn berichten kunnen verder over alles gaan wat ons (me) zoal bezighoudt. Reageren op een berichtje kan altijd. In de iPod op de blog kun je achtergrondmuziek starten. Als je je email-adres invult (onder het vertaalblokje), krijg je bij elke aanpassing van deze blog automatisch een mailtje.

donderdag 17 februari 2011

Kringloopgedachte werkt

Onlangs was dochter Anouk op de Sunday-market, die regelmatig wordt gehouden in het Cultuurpark Westergasfabriek in Amsterdam. Bij een kraam met allerlei tweedehands spulletjes valt haar oog op een fraai fotolijstje met daarin een foto van haarzelf ! Deze opname, moet zijn uit 1984. Niet meer te achterhalen is wie het fotolijstje naar de Kringloopwinkel heeft gebracht. Zij in Amsterdam of wij in Oss. Feit is, dat het systeem van de Kringloopwinkels wel werkt. Er wordt niets weggegooid, er is altijd wel een tweede gebruiker voor je overtollige huisraad. Die kringloopgedachte is prima, maar het moet natuurlijk ook weer niet zover gaan, dat je uiteindelijk je afgedankte spullen zelf weer terugkrijgt .....!

1 opmerking:

  1. Hoi Jan,
    Een kleine overeenkomst (maar minder schadelijk) met het gevaar van je gegevens delen/verwerken via het digitale soc.netwerken.
    Ook bij deze manier van delen duiken je spullen (lees gegevens) overal op.
    Wel grappig overigens... enne een mooie foto....

    BeantwoordenVerwijderen