Welkom

Welkom op deze blog waar ik regelmatig wat publiceer over ons huidige leven als pensionados. Afwisselend in Spanje en Nederland (de foto hierboven geeft onze huidige locatie aan). Mijn berichten kunnen verder over alles gaan wat ons (me) zoal bezighoudt. Reageren op een berichtje kan altijd. In de iPod op de blog kun je achtergrondmuziek starten. Als je je email-adres invult (onder het vertaalblokje), krijg je bij elke aanpassing van deze blog automatisch een mailtje.

donderdag 7 februari 2013

Inspraak

Aan de overkant van ons appartement wordt aan de rand van het Sloterpark gewerkt aan de aanleg van eilandjes naast de oevers. Volgens het stadsbestuur gewenst om ecologische redenen. Maar nu zijn er geruchten, dat er ook bruggetjes komen naar die eilandjes. Hoezo ecologische redenen ? Een aantal bewoners van appartementen aan deze kant van de Sloterplas begrijpt het niet meer. Ecologisch zou zo maar eens recreatief kunnen zijn. Dus is er vanmiddag tussen de hagelbuien door na wat uitleg een discussie en rondleiding met ambtenaren. We horen, dat er inspraak wordt beloofd.   
Vanavond zit Mike in Het Huis van de Wijk in Osdorp. Ze maakt deel uit van een inspraakgroep van wijkbewoners over de verdeling van subsidiepotjes. Natuurlijk zit ze er ook voor haar schilderclubje Het Blommetje. Voorlopig lijkt het meer op een debatingclub.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten