Welkom

Welkom op deze blog waar ik regelmatig wat publiceer over ons huidige leven als pensionados. Afwisselend in Spanje en Nederland (de foto hierboven geeft onze huidige locatie aan). Mijn berichten kunnen verder over alles gaan wat ons (me) zoal bezighoudt. Reageren op een berichtje kan altijd. In de iPod op de blog kun je achtergrondmuziek starten. Als je je email-adres invult (onder het vertaalblokje), krijg je bij elke aanpassing van deze blog automatisch een mailtje.

donderdag 14 juni 2012

Kwestie van aanpassen

Aanpassen, daar zijn we ons hele leven al redelijk goed in geweest. Mooi voorbeeld ervan is een trip naar Parijs. In de zestiger jaren met een vriend die nu ergens in Argentinië woont (!). Achterin zijn Renault-4 hadden we 3 tenues : ribbroek met trui, grijze pantalon en blazer en een driedelig pak. We waren op alles voorbereid.... 
Een ultieme vorm van aanpassen doen we ook vandaag. Gisteren nog als oranje-fan de wedstrijd Nederland-Duitsland zitten kijken. In 1940 had NL net zo'n belabberde verdediging als gisteravond. We kennen het resultaat... Meer plezier beleefd aan al die Twitterberichten met #neddui.


Vandaag zijn we fan van Spanje. Gewoon een kwestie van een ander shirt, pet en taalgebruik. Alhoewel. Een Duits of Russisch shirt zal ik toch nooit aantrekken."¡ España olé, vamps, vamps !"


Geen opmerkingen:

Een reactie posten