Welkom

Welkom op deze blog waar ik regelmatig wat publiceer over ons huidige leven als pensionados. Afwisselend in Spanje en Nederland (de foto hierboven geeft onze huidige locatie aan). Mijn berichten kunnen verder over alles gaan wat ons (me) zoal bezighoudt. Reageren op een berichtje kan altijd. In de iPod op de blog kun je achtergrondmuziek starten. Als je je email-adres invult (onder het vertaalblokje), krijg je bij elke aanpassing van deze blog automatisch een mailtje.

zondag 2 december 2012

Zondag in Osdorp

In Spanje maken we het vaker mee. Maar vanochtend moeten auto's in onze wijk hier in Amsterdam ook even inhouden voor schapen op de weg. De kudde werd in de stromende ijsregen verplaatst van Spaarnwoude naar de dijk langs de Osdorpervaart. Jan van Zijp maakte de foto. 

Tussen de buien door wandelen we naar het verjaardagsfeestje van kleindochter Ann. Ze wordt vandaag 3 jaar en had even een momentje van contemplatie nodig voordat ze de kaarsen ging uitblazen.

Alle vier de kleinkinderen zijn helemaal begeistert van een filmpje van hun eigen optreden. "Opa, zet hem maar op YouTube".....(!) 



's Avonds gaan we op de terugweg beiden bijna onderuit op een bevroren houten bruggetje in het Sloterpark. We zien door de plotselinge gladheid wel scooters flinke slidings maken. Geen strooiwagen te bekennen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten