Welkom

Welkom op deze blog waar ik regelmatig wat publiceer over ons huidige leven als pensionados. Afwisselend in Spanje en Nederland (de foto hierboven geeft onze huidige locatie aan). Mijn berichten kunnen verder over alles gaan wat ons (me) zoal bezighoudt. Reageren op een berichtje kan altijd. In de iPod op de blog kun je achtergrondmuziek starten. Als je je email-adres invult (onder het vertaalblokje), krijg je bij elke aanpassing van deze blog automatisch een mailtje.

dinsdag 8 juni 2010

Er zijn werktijden en er zijn rusttijden.




Overheidspersoneel in Spanje staakt vandaag. Op ministeries, scholen, luchthavens, in ziekenhuizen en bij de post hebben mensen hun werk neergelegd. In veel Spaanse steden zijn er demonstraties. De vakbonden willen een vuist maken tegen de bezuinigingsplannen van premier José Zapatero. Om de economische crisis te bezweren wil de socialistische premier de ambtenarensalarissen dit jaar nog met 5 procent verlagen. Dat moet een bezuiniging opleveren van 4,5 miljard euro. Heerlijk die daadkracht. In NL wil de PvdA pas ergens in 2020 gaan bezuinigen..... Benieuwd of ze na de verkiezingen van morgen nog iets in de melk te brokkelen krijgen.

Intussen wordt hier op Casa Domingo hard gewerkt. De fundering voor de houtopslag ligt er, morgen gaan we de muren metselen. In de hete zon is er regelmatig tijd voor een San Miguel pauze. Bij de foto : "hoezo broers ?" (zoek de verschillen !)

2 opmerkingen:

  1. Het is nu 10-6-2010 19.56 uur en ik zie geen vorderingen op de blog...????? De rusttijd zit er op mannen !!!!! Waar blijven de resultaten ???

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi hoi,
    ik heb echt goed gezocht naar de verschillen ha,ha, echt broers dus.
    Fijne tijd met elkaar.

    Groetjes, Tilly

    BeantwoordenVerwijderen