Welkom

Welkom op deze blog waar ik regelmatig wat publiceer over ons huidige leven als pensionados. Afwisselend in Spanje en Nederland (de foto hierboven geeft onze huidige locatie aan). Mijn berichten kunnen verder over alles gaan wat ons (me) zoal bezighoudt. Reageren op een berichtje kan altijd. In de iPod op de blog kun je achtergrondmuziek starten. Als je je email-adres invult (onder het vertaalblokje), krijg je bij elke aanpassing van deze blog automatisch een mailtje.

zaterdag 12 juni 2010

WK voetbal 2010 begonnen ! We zijn er klaar voor.

Tussen het metselen door kijken we gisteren op TV naar de opening van de WK Voetbal 2010 in Zuid-Afrika. Mooie en kleurrijke show. Wat later denkt Mike buiten bijenzwermen te horen. Ze heeft het mis, het zijn de vuvuzela's.  Binnen kijken Arnold en ik naar de openingswedstrijd tussen Zuid-Afrika en Mexico. Wel leuk, die folkloristische toeters, maar het blijft een irritant geluid voor ons, voetballiefhebbers die graag het publiek willen horen juichen, spelers willen horen schreeuwen en kreunen etc. Hopelijk gaat de FIFA die vuvuzela's verbieden !
Wij zijn in ieder geval klaar voor de wedstrijden van Oranje en hopen op een mooie finale tussen NL en Spanje, in één van de bars hier in ons dorp. Zonder vuvuzela's. 
Een zeer handig wedstrijdoverzicht vind je op : 
http://www.marca.com/deporte/futbol/mundial/sudafrica-2010/calendario-english.html

Geen opmerkingen:

Een reactie posten