Welkom

Welkom op deze blog waar ik regelmatig wat publiceer over ons huidige leven als pensionados. Afwisselend in Spanje en Nederland (de foto hierboven geeft onze huidige locatie aan). Mijn berichten kunnen verder over alles gaan wat ons (me) zoal bezighoudt. Reageren op een berichtje kan altijd. In de iPod op de blog kun je achtergrondmuziek starten. Als je je email-adres invult (onder het vertaalblokje), krijg je bij elke aanpassing van deze blog automatisch een mailtje.

vrijdag 4 juni 2010

Weer blij met de smartcard, koffie leuten en Hazes...

Vorige week mijn smartcard van Canal Digitaal in de satelliet- ontvanger in NL laten zitten. Dus dat betekent nu hier in Spanje een week onze favoriete TV-programma’s bekijken op de MacBook. Nadeel : het beeldscherm is slechts 15 inch. Voordeel : via internet TV kijken op het door jou gewenste tijdstip heeft ook wel iets. Zeker met die vermakelijke verkiezingsdebatten.
Gelukkig heeft Eric (nog bedankt) de kaart naar ons opgestuurd. Het uitslagenbord van TK2010 op 9 juni en de WK voetbal zien we toch het liefst op onze 40 inch TV en in real time.
Jules en Jeanine komen vanuit Cómpeta op de koffie (en biertje) en zien onze voorlopige oplossing in de strijd tegen de zwaluwen. Cd'tjes van o.m. Hazes moeten de nestbouwers tegenhouden. Jules is ervaringsdeskundige v.w.b. het wonen in de campo. Onlangs hebben ratten enkele kabels van zijn auto doorgeknaagd. Jeanine legt het nu aan met een zwerfkat die is komen aanlopen. Als wapen tegen de ratten. Toch gaat er niets boven het wonen in de Spaanse campo.
  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten