Welkom

Welkom op deze blog waar ik regelmatig wat publiceer over ons huidige leven als pensionados. Afwisselend in Spanje en Nederland (de foto hierboven geeft onze huidige locatie aan). Mijn berichten kunnen verder over alles gaan wat ons (me) zoal bezighoudt. Reageren op een berichtje kan altijd. In de iPod op de blog kun je achtergrondmuziek starten. Als je je email-adres invult (onder het vertaalblokje), krijg je bij elke aanpassing van deze blog automatisch een mailtje.

vrijdag 27 april 2012

Ongenaakbaren

Wat gebeurt er als een werkeloze Sengalees uit een van de Parijse banlieues de persoonlijk verzorger wordt van een aan de rolstoel gekluisterde miljonair ? De film Intouchables ("ongenaakbaren") laat het zien. Het is een komisch drama ! Een ontroerende film met hilarische momenten. Gisteravond hebben we even genoeg van al het politieke geweld en voetbal op TV. In onze huisbioscoop zien we dan deze film met een aanstekelijke hoofdrolspeler Omar Sy. Acteur François Cluzet (de Franse Dustin Hoffman) speelt een fantastische rol, met alleen zijn mimiek.


Vandaag staat de moestuin op het programma. Er moet heel wat worden geplant. Tomaten, paprika, aubergine, snijbiet, courgette etc etc. We gaan weer aan de slag. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten