Welkom

Welkom op deze blog waar ik regelmatig wat publiceer over ons huidige leven als pensionados. Afwisselend in Spanje en Nederland (de foto hierboven geeft onze huidige locatie aan). Mijn berichten kunnen verder over alles gaan wat ons (me) zoal bezighoudt. Reageren op een berichtje kan altijd. In de iPod op de blog kun je achtergrondmuziek starten. Als je je email-adres invult (onder het vertaalblokje), krijg je bij elke aanpassing van deze blog automatisch een mailtje.

dinsdag 12 maart 2013

Failliete boedel


Het naambord Mirador de la Cabra Montes (het uitzicht van de berggeit) hangt er nog. Op een van de mooiste toppen van het natuurpark waar we eergisteren doorheen reden, staat dit verlaten gebouw. 
Het moet nog niet zo lang geleden in gebruik zijn geweest als bar en restaurant. Blijkbaar is de klandizie teruggelopen en heeft men de tent moeten sluiten. 




Aan het toerisme kan het niet gelegen hebben. Zelfs in de huidige crisis blijft deze sector redelijk stabiel en vertoont zelfs enige groei. Neen, het zijn de Spanjaarden die minder te besteden hebben in de wat luxere restaurants.

Toch raar, want het staat op een unieke plek met een veranda/terras met prachtig uitzicht. Vanaf hier is de hele Middellandse Zee-kustlijn van Motril tot Almuñecar en zelfs Afrika zichtbaar. 
Als we even rond het gebouw lopen en naar binnen kijken, lijkt het alsof het kortgeleden nog in gebruik was. En men overhaast is vertrokken. We weten beter, het staat al jaren leeg.
Jacques probeert tussen de venstertralies wat serviesgoed te scoren.... Ik zie er wel een filmlocatie in.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten