Welkom

Welkom op deze blog waar ik regelmatig wat publiceer over ons huidige leven als pensionados. Afwisselend in Spanje en Nederland (de foto hierboven geeft onze huidige locatie aan). Mijn berichten kunnen verder over alles gaan wat ons (me) zoal bezighoudt. Reageren op een berichtje kan altijd. In de iPod op de blog kun je achtergrondmuziek starten. Als je je email-adres invult (onder het vertaalblokje), krijg je bij elke aanpassing van deze blog automatisch een mailtje.

donderdag 28 maart 2013

Hoop

Tijdens onze wandeling in de ijskoude wind door het Sloterpark zien we nabij de Natureluur deze ooievaar. Elke willekeurige wandelaar zou met het zien van deze vogel een gevoel van hoop op een snel voorjaar krijgen. Wij weten beter, het is wellicht dezelfde ooievaar waarover ik op 25 januari j.l. twitterde. Waarschijnlijk de aansluiting met zijn vrienden gemist en niet in het warme zuiden, maar hier in een Amsterdams park de winter moeten doorbrengen. Voorlopig zien we nog geen andere ooievaars.
Wel is er 'na vanavond weer hoop op een toekomstig Nederlands succes op het Eurovisie Songfestival. We zien op zijn school kleinzoon Niel met een klasgenoot voor een volle zaal een lied zingen. Hij wint er de tweede prijs mee en is zelfs hier op YouTube te zien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten