Welkom

Welkom op deze blog waar ik regelmatig wat publiceer over ons huidige leven als pensionados. Afwisselend in Spanje en Nederland (de foto hierboven geeft onze huidige locatie aan). Mijn berichten kunnen verder over alles gaan wat ons (me) zoal bezighoudt. Reageren op een berichtje kan altijd. In de iPod op de blog kun je achtergrondmuziek starten. Als je je email-adres invult (onder het vertaalblokje), krijg je bij elke aanpassing van deze blog automatisch een mailtje.

dinsdag 4 juni 2013

Kilometervreters

Het wordt bijna een traditie. Meelopen met de kleinkinderen in de Avondvierdaagse. Gisteren liepen we in Leiderdorp met Julie en Robbe. Het zijn al echte kilometer- vreters. Bij de finish vraag ik of ze volgend jaar de 4x 10 km gaan lopen. Er wordt gezogen aan het waterijsje en lang nagedacht.....
Vanavond lopen we in Amsterdam met Niel mee. Hele stukken is hij de trotse vlaggendrager van de school. Over de afstand volgend jaar is hij duidelijk : "Je moet 10 jaar zijn om die 10 km mee te mogen lopen".  Dat duurt nog even en daar is hij niet rouwig om.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten