Welkom

Welkom op deze blog waar ik regelmatig wat publiceer over ons huidige leven als pensionados. Afwisselend in Spanje en Nederland (de foto hierboven geeft onze huidige locatie aan). Mijn berichten kunnen verder over alles gaan wat ons (me) zoal bezighoudt. Reageren op een berichtje kan altijd. In de iPod op de blog kun je achtergrondmuziek starten. Als je je email-adres invult (onder het vertaalblokje), krijg je bij elke aanpassing van deze blog automatisch een mailtje.

zondag 9 juni 2013

Zomerstand

Na een paar bijna zomerse dagen in NL zijn we gisterochtend vanuit Amsterdam met de Nissan weer vertrokken naar het zuiden van Spanje. We doen het ook dit keer weer rustig aan en gaan in etappes richting Casa Domingo. Gisteravond hebben we overnacht in het ACE Hotel in Poitiers (weer zo'n prima aanbieding van booking.com. Splinternieuwe accommodatie, perfecte wifi, maar helaas geen internet. Als je dan met een nachtportier na enkele glazen rode wijn in steenkolen Frans en half in het Spaans een verhaal moet ophangen over routers, wep, wpa, wps etc.. Blijft : geen internet. Wel goed vermaakt met een leuke film op de laptop. Na deze film - De Marathon (2012) - begin ik ineens Rotterdammers best leuke mensen te vinden ! ;-)
We gaan vanochtend weer via Pau, dwars door de Pyrenëen. Na wat bewolking hebben we onderweg in Frankrijk een uurtje of wat regen. Eenmaal in Spanje, voorbij Jaca aan de N330 zien we tijdens een koffiestop terugkijkend, dat de sneeuwgrens wel behoorlijk laag ligt. Het is 9 graden. Op weg naar Zaragoza, als we de hoogvlaktes van Aragon afdalen, begint de zon te schijnen en is het ineens 20 graden. In onze kamer in Hotel Plaza Feria van TulpIn wordt morgen pas de airco op zomerstand gezet !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten