Welkom

Welkom op deze blog waar ik regelmatig wat publiceer over ons huidige leven als pensionados. Afwisselend in Spanje en Nederland (de foto hierboven geeft onze huidige locatie aan). Mijn berichten kunnen verder over alles gaan wat ons (me) zoal bezighoudt. Reageren op een berichtje kan altijd. In de iPod op de blog kun je achtergrondmuziek starten. Als je je email-adres invult (onder het vertaalblokje), krijg je bij elke aanpassing van deze blog automatisch een mailtje.

woensdag 21 november 2012

Otoño in Amsterdam

Afgelopen zondag twitterde een Spaanse wijkgenote (Andrea Bravo Balado) deze mooie foto met als titel "un domingo de otoño @Sloterplas". Klinkt toch altijd mooier dan "een zondag in de herfst"....  
En inderdaad, vandaag zagen we dat er nog heel wat gele blaadjes aan de bomen hangen. Nog even, want er wordt gewaarschuwd voor storm.

In de wijkkrant lezen we een interview met iemand die pas in Nieuw-West is komen wonen. De dame verwondert zich over de vriendelijkheid van de mensen hier. Vanmiddag ervaren we het zelf enkele keren. Zowel bijv. bij de islamitische slager als op straat als Mike de weg vraagt naar het atelier van een schilderlerares. 
De agenda voor de komende paar weken in NL is overigens weer behoorlijk gevuld.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten