Welkom

Welkom op deze blog waar ik regelmatig wat publiceer over ons huidige leven als pensionados. Afwisselend in Spanje en Nederland (de foto hierboven geeft onze huidige locatie aan). Mijn berichten kunnen verder over alles gaan wat ons (me) zoal bezighoudt. Reageren op een berichtje kan altijd. In de iPod op de blog kun je achtergrondmuziek starten. Als je je email-adres invult (onder het vertaalblokje), krijg je bij elke aanpassing van deze blog automatisch een mailtje.

donderdag 29 april 2010

Terug naar NL en einde aan tijdperk Heesch

Na een prima tweedaagse autorit (wel met overnachting en lekker eten bij Buffalo Grill in Bordeaux) zijn we vanuit Zuid Spanje eergisteren weer in NL aangekomen. De Nissan was volgeladen met Ossenaren die moesten worden gerepatrieerd, veel flessen drank en zware pakken vloertegels uit Granada (voor Dennis & Paul).
Vorige week kregen we van twee potentiële kopers een bod op ons huis in Heesch. Na wat heen en weer mailen hadden we met één stel een deal. Vandaag ondertekenen we daarom bij de makelaar de (ver)koopovereenkomst. We gaan ons stekkie in Brabant verruilen voor een appartement in de Randstad. De komende dagen gaan we weer een aantal bezichtigingen doen en misschien wel ergens een bod uitbrengen. Het is niet ondenkbaar, dat we terechtkomen in het fraaie complex Waterfort in Amsterdam-Osdorp (aan de Sloterplas). 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten