Welkom

Welkom op deze blog waar ik regelmatig wat publiceer over ons huidige leven als pensionados. Afwisselend in Spanje en Nederland (de foto hierboven geeft onze huidige locatie aan). Mijn berichten kunnen verder over alles gaan wat ons (me) zoal bezighoudt. Reageren op een berichtje kan altijd. In de iPod op de blog kun je achtergrondmuziek starten. Als je je email-adres invult (onder het vertaalblokje), krijg je bij elke aanpassing van deze blog automatisch een mailtje.

woensdag 21 april 2010

Helaas geen Boeing, maar ook prima .... een Nissan !

Het is nu duidelijk. Ryanair vliegt vandaag (nog) niet en als ze morgen hun schema hervatten doen ze dat met passagiers die al op die vluchten hebben geboekt. De gestrande passagiers kunnen opteren voor de lege stoelen, maar dat zullen er met de meivakantie in het verschiet niet veel zijn. Eric en Marion gaan hier niet op wachten, gaan geen auto huren of een avontuurlijke treinreis maken. Neen, het wordt dan geen Boeing, maar wel het comfort van een Nissan X-Trail. Is ook niet verkeerd. Maandagmorgen gaan we dus per auto terug naar NL. 


"Elk nadeel heb zijn voordeel", het bouwteam gaat gewoon verder. Geen nachtdienst bij de politie voor Eric, maar extra uurtjes aan de cementmolen. Voor klusbedrijf Tiel die hier in juni arriveert laten we nog wel wat projecten over...  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten