Welkom

Welkom op deze blog waar ik regelmatig wat publiceer over ons huidige leven als pensionados. Afwisselend in Spanje en Nederland (de foto hierboven geeft onze huidige locatie aan). Mijn berichten kunnen verder over alles gaan wat ons (me) zoal bezighoudt. Reageren op een berichtje kan altijd. In de iPod op de blog kun je achtergrondmuziek starten. Als je je email-adres invult (onder het vertaalblokje), krijg je bij elke aanpassing van deze blog automatisch een mailtje.

donderdag 15 april 2010

Eric en Marion net vóór de stofwolk gearriveerd

Gisteravond hebben we Eric en Marion van Malaga Airport opgehaald. Gelukkig hadden ze tickets voor gisteren. Vandaag zouden ze niet hebben kunnen vliegen. We lezen zojuist namelijk, dat al het vliegverkeer in Noord- en West-Europa is gecancelled in verband met de gigantische aswolk van de vulkaanuitbarsting in Ijsland. Vrijwel alle luchthavens zijn gesloten, wat een ramp. Gelukkig hebben we hier in Spanje soms alleen last van Sahara-zand in de hoge luchtlagen. Wie weet hoelang die stofwolk blijft hangen.....Kunnen Eric en Marion toch gewoon met ons mee terug naar NL als we eind april met de auto gaan ! 
Voorlopig vermaken we ons best. Vanaf morgen gaat het bouwteam aan de slag. De stenen en cement worden vanmiddag afgeleverd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten