Welkom

Welkom op deze blog waar ik regelmatig wat publiceer over ons huidige leven als pensionados. Afwisselend in Spanje en Nederland (de foto hierboven geeft onze huidige locatie aan). Mijn berichten kunnen verder over alles gaan wat ons (me) zoal bezighoudt. Reageren op een berichtje kan altijd. In de iPod op de blog kun je achtergrondmuziek starten. Als je je email-adres invult (onder het vertaalblokje), krijg je bij elke aanpassing van deze blog automatisch een mailtje.

dinsdag 20 april 2010

Mucho trabajo y arte ! (veel werk en kunst)









 



De afgelopen dagen wordt er flink gewerkt. Eric aan de cementmolen, "El Jefe" maakt het af. Klussenbedrijf De Patrijs is bezig trappen te maken op het land. De resultaten zijn een dezer dagen te zien op deze blog !

Meestal eten we 's middags warm, maar afgelopen zondag was het laat in de middag. De Ossenaren blijken dol op de Tajine gerechten van Mike. Volgende keer nemen we met zijn viertjes even de ferry en gaan naar Marokko. 
Zaterdagavond is er een vernissage in het Cultureel Centrum van Frigiliana (hier noemen we het gewoon "openingreceptie").
Vier locale schilders exposeren, er is wijn en er zijn hapjes. Dus Eric is ineens helemaal cultuur-minded ! Dit is een mooi schilderij dat Jan wel wil hebben, doet hem denken aan Bali.

Morgen wordt het spannend, want 's middags maakt Ryanair bekend óf en zo ja, wanneer ze - i.v.m. die aswolk - weer gaan vliegen. We beginnen er rekening mee te houden, dat we met zijn viertjes eind volgende week met de auto naar NL gaan. Ook gezellig toch ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten