Welkom

Welkom op deze blog waar ik regelmatig wat publiceer over ons huidige leven als pensionados. Afwisselend in Spanje en Nederland (de foto hierboven geeft onze huidige locatie aan). Mijn berichten kunnen verder over alles gaan wat ons (me) zoal bezighoudt. Reageren op een berichtje kan altijd. In de iPod op de blog kun je achtergrondmuziek starten. Als je je email-adres invult (onder het vertaalblokje), krijg je bij elke aanpassing van deze blog automatisch een mailtje.

dinsdag 21 december 2010

De uurtjes na de operatie

Rond middernacht even naar het ziekenhuis. Mike had net een beschuitje achter de kiezen... De operatie was rond half elf, met een ruggeprik. Dus ze was al redelijk bij de tijd. Er zijn drie stalen pinnen van ca. 15 cm in de heup gezet. Morgen gaat ze van de "recovery" naar een andere afdeling. Eind van de middag overleg met chirurg en fysiotherapeut of ze morgenavond naar huis mag. Anders wordt het zeker een dag later. We houden jullie op de hoogte.
Marcel en Jeff waren met me meegereden om haar even een goodbye kiss te geven. 's Nachts op bezoek in een Amsterdams ziekenhuis. Wat een security zeg. Het lijkt de Nederlandse Bank wel. Mike ligt er in ieder geval behoorlijk safe !

3 opmerkingen:

  1. Wat een schrik om het te lezen Mike, sterkte met alles , de kerst en verjaardag op krukken !
    Liefs vanuit een erg na<t daimalos jan en maya

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Danique Castenmiller21 december 2010 om 15:32

    Hopelijk mag ze gauw naar huis!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoorde dat onze buurvrouw als anesthesiste aan de operatietafel heeft gestaan, klein wereldje toch!?

    BeantwoordenVerwijderen