Welkom

Welkom op deze blog waar ik regelmatig wat publiceer over ons huidige leven als pensionados. Afwisselend in Spanje en Nederland (de foto hierboven geeft onze huidige locatie aan). Mijn berichten kunnen verder over alles gaan wat ons (me) zoal bezighoudt. Reageren op een berichtje kan altijd. In de iPod op de blog kun je achtergrondmuziek starten. Als je je email-adres invult (onder het vertaalblokje), krijg je bij elke aanpassing van deze blog automatisch een mailtje.

zondag 19 december 2010

Family-life

Een Easyjet-vlucht uit Berlijn was gisterochtend vroeg één van de weinige aankomsten die niet gecancelled of delayed waren. Dus ik kon de neven Marcel uit New-York en Jefferey uit Vancouver ophalen. Na een paar uurtjes slaap gelijk Amsterdam in. Met de tram natuurlijk. Oliebollen eten op het Rembrandtplein, langs het Rokin en de Dam naar de 
Red Light District, langs de vele coffeeshops en een biertje of wat in een bruin café. Terug naar huis komen we vast te zitten met 6 trams op een rij, omdat de wissels zijn vastgevroren. 



Daarna snel met de auto naar ZEBS in De Bilt voor het traditionele jaarlijkse familiediner. De nachtelijke rit van Utrecht naar Amsterdam duurt in een echte sneeuwstorm bijna 2 uur (normaal 40 minuten). Dan blijkt in Amsterdam de Southern Comfort on the rocks goed te vallen. 
Zondag vestigt Jeff een slaaprecord. Marcel doet zijn museumtour met o.a. het Van Gogh. En alweer rijden er geen treinen als gevolg van de sneeuw. Dus Manon, Vivienne e.a. kunnen Amsterdam niet bereiken voor een kroegentocht met de Canadezen.

2 opmerkingen:

  1. Danique Castenmiller19 december 2010 om 19:08

    Leuk gedaan en gezellige foto's!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Harstikke leuk! Bedankt voor de goede opvang! We hadden er dolgraag bij willen zijn! We zijn heel blij dat de jongens er konden zijn dit jaar! We love you all very much! Happy Holidays and keep in touch! Wij zijn druk bezig om ons huisje voor te bereiden voor Jan & Els en Marion & Eric! dat wordt lachen en nog eens lachen! xoxoxox

    BeantwoordenVerwijderen