Welkom

Welkom op deze blog waar ik regelmatig wat publiceer over ons huidige leven als pensionados. Afwisselend in Spanje en Nederland (de foto hierboven geeft onze huidige locatie aan). Mijn berichten kunnen verder over alles gaan wat ons (me) zoal bezighoudt. Reageren op een berichtje kan altijd. In de iPod op de blog kun je achtergrondmuziek starten. Als je je email-adres invult (onder het vertaalblokje), krijg je bij elke aanpassing van deze blog automatisch een mailtje.

woensdag 22 december 2010

Soms is een ontslag wél prettig !

Vanmiddag belt Mike, dat ze uit het ziekenhuis is ontslagen. Ik kan haar komen ophalen, maar moet tevoren wel een looprek en krukken hebben.
Even onderweg in de auto op de iPhone googlen. En ja hoor, de uitleenservice van Cordaan biedt uitkomst. Hun toepasselijke slogan is "Direct in beweging". Kijk, daar houden wij van.


Voor de huisarts in Spanje nog even een compleet medisch dossier van deze korte ziekenhuisopname opgehaald. Hierin woorden als "vitale dame" en de "mediale collum≠ links', "3 gecannuleerde schroeven ingebracht". Op de x-ray zijn deze 15 cm lange stukken staal goed te zien. 
Vanmiddag gaat ze gelijk met het looprek flink aan de wandel in het appartement. Morgen in de weer met de krukken, Na een spoedcursus van de fysiotherapeut. Ja, ja "een vitale dame", maar dat wisten we al.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten