Welkom

Welkom op deze blog waar ik regelmatig wat publiceer over ons huidige leven als pensionados. Afwisselend in Spanje en Nederland (de foto hierboven geeft onze huidige locatie aan). Mijn berichten kunnen verder over alles gaan wat ons (me) zoal bezighoudt. Reageren op een berichtje kan altijd. In de iPod op de blog kun je achtergrondmuziek starten. Als je je email-adres invult (onder het vertaalblokje), krijg je bij elke aanpassing van deze blog automatisch een mailtje.

dinsdag 21 december 2010

En nu lopen......

Vanochtend de dienstdoende chirurg (in opleiding) aan het bed gehad. Opnieuw röntgenfoto's gemaakt. Zag er allemaal goed uit. Ook is een botdichtheidsonderzoek gedaan. Hiervan komt de uitslag nog. De verpleegkundigen stonden versteld van de bewegingen die Mike al kon maken, zo kort na de operatie. Daarna aan de slag met de fysiotherapeut. De eerste stappen met een looprek. 
Wel lastig met dat infuus en een catheter. Maar de eerste passen zijn gezet. In de middag konden catheter en infuus weer worden verwijderd. Dus weer flink oefenen met een looprek als je naar het toilet moet. 


In de loop van de middag worden de krukken afgeleverd. Daarmee zouden de loopoefeningen een stuk makkelijker moeten gaan. 
Helaas zal ze vanavond nog in het ziekenhuis (kamer 409) moeten blijven. In de vooravond zal de opererend chirurg langskomen. Waarschijnlijk komt ze morgen (woensdag dus) weer naar huis. Met een enorm optimistische instelling en een behoorlijk grote oefendiscipline. Ze wil gewoon met mij op de al geboekte vlucht van 5 januari a.s. naar Spanje zitten. Revalidatie in Zuid Spanje lijkt ook mij trouwens veel beter ! Alhoewel de zorg in dit Lucas-Andreas Ziekenhuis prima is. Uiterst vriendelijk, deskundig en klantgericht. Prima verzorging. Op alle afdelingen en ze heeft er de afgelopen 24 uur nog al wat gezien. Als anesthesiste stond trouwens de buurvrouw van dochter Kim aan de operatietafel. "Small world".         
Oh ja, Mike is telefonisch bereikbaar op haar nieuwe Nederlandse mobiele nummer (0031)-(0)622899475. Het kan zijn dat ze niet direct opneemt, dan is ze gewoon even aan de wandel.....:-)

2 opmerkingen:

  1. Dear Mike, we hope you get better soon!
    The boys will never foget the winter of 2010! Thanks again for inviting the boys at your fantastic place in Amsterdam! We wish we did not live so far away so we could help Jan pamper you. Happy Holidays and birthday, we will Skype New Years Eve! xoxoxoxox
    M&J

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Jan en Mike,
    Wat een bericht! We hopen dat je snel weer op de been bent Mike. Wij genieten (vooral Kai dan) ondertussen volop van de sneeuw hier! Zien we elkaar begin Januari op mijn verjaardag?
    We horen het wel.

    Fijne Kerst!

    Gr,
    Johan, Mathilde en Kai

    BeantwoordenVerwijderen