Welkom

Welkom op deze blog waar ik regelmatig wat publiceer over ons huidige leven als pensionados. Afwisselend in Spanje en Nederland (de foto hierboven geeft onze huidige locatie aan). Mijn berichten kunnen verder over alles gaan wat ons (me) zoal bezighoudt. Reageren op een berichtje kan altijd. In de iPod op de blog kun je achtergrondmuziek starten. Als je je email-adres invult (onder het vertaalblokje), krijg je bij elke aanpassing van deze blog automatisch een mailtje.

donderdag 23 december 2010

Op naar Otje

Al weken geleden beloofd. De kleinkinderen Julie, Robbe en Niel gaan vandaag met opa en oma naar de muzikale familie- voorstelling Otje. Anouk neemt de honneurs waar voor Mike, die volop met fysiotherapie in de weer is. Het uitje begint met de rechtstreekse tramlijn 7 naar het Leidseplein.

In het splinternieuwe DeLaMar Theater worden de kids ontvangen door de kerstman. Een werkelijk prachtig theater met verschillende zalen, bars en vooral veel kunst en mooie foto's aan de wanden. Hier kom ik zeker snel eens terug, al was het alleen maar voor de sfeer.
Na de voorstelling even naar het Winterland op het Leidseplein. Daarna in Slotermeer een sneeuwballen-gevecht. Het is donderdag, dus op het menu in Het Waterfort staat "pannekoeken".....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten