Welkom

Welkom op deze blog waar ik regelmatig wat publiceer over ons huidige leven als pensionados. Afwisselend in Spanje en Nederland (de foto hierboven geeft onze huidige locatie aan). Mijn berichten kunnen verder over alles gaan wat ons (me) zoal bezighoudt. Reageren op een berichtje kan altijd. In de iPod op de blog kun je achtergrondmuziek starten. Als je je email-adres invult (onder het vertaalblokje), krijg je bij elke aanpassing van deze blog automatisch een mailtje.

woensdag 21 maart 2012

Spring is here

Niet alleen in Amsterdam vliegen duizenden halsbandparkieten vrij rond. Ook hier in Leiderdorp zijn ze in parken luidruchtig aanwezig, zoals dit paartje. Tijdens onze ochtendwandeling merken we ook aan de vogels, dat de lente vandaag nu echt begonnen is. Happy Spring everybody ! 
We logeren enkele dagen in het huis van Kim en Marcel, die in Berlijn hun 20-jarige vriendschap en 1-jarig huwelijk vieren. Dus zorgen we voor de kleinkids en Guusje. Brengen naar en halen van school, naar het voetballen en hockeyen. En natuurlijk die leuke dingen doen, die van opa's en oma's eigenlijk verwacht worden... 

1 opmerking:

  1. wij zagen ze ook al afgelopen zaterdag in Berkel en Rodenrijs bij Zestienhoven, op een begraafplaats.......

    BeantwoordenVerwijderen