Welkom

Welkom op deze blog waar ik regelmatig wat publiceer over ons huidige leven als pensionados. Afwisselend in Spanje en Nederland (de foto hierboven geeft onze huidige locatie aan). Mijn berichten kunnen verder over alles gaan wat ons (me) zoal bezighoudt. Reageren op een berichtje kan altijd. In de iPod op de blog kun je achtergrondmuziek starten. Als je je email-adres invult (onder het vertaalblokje), krijg je bij elke aanpassing van deze blog automatisch een mailtje.

zondag 18 maart 2012

Topsport

We kunnen enkele dagen geen baantjes trekken in ons favoriete Sloterparkbad. De Swim Cup Amsterdam wordt er gehouden. De beste nederlandse zwemmers komen aan de start om zich te kwalificeren voor de komende Olympische Spelen. Daarom wijken we met Julie en Robbe die bij ons logeren op deze regenachtige zondagochtend uit naar zwembad De Meerkamp in Amstelveen. Natuurlijk hartstikke druk, rijen voor de kassa's en veel BN'ers in het water.





Op de terugweg passeren we de Amstel waar het ook flink druk is. Tijdens de eerste wedstrijd van het roeiseizoen - de Head of the River - veel teams die straks ook deelnemen aan de Olympische Spelen. Waaronder natuurlijk de Holland Acht, een serieuze medaillekanshebber.



Later in de middag horen we, dat Ajax alweer heeft gewonnen en daarmee weer een echte kampioenskandidaat is geworden. De culturele hoofdstad is vandaag zeker ook de sportieve hoofdstad van het land.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten