Welkom

Welkom op deze blog waar ik regelmatig wat publiceer over ons huidige leven als pensionados. Afwisselend in Spanje en Nederland (de foto hierboven geeft onze huidige locatie aan). Mijn berichten kunnen verder over alles gaan wat ons (me) zoal bezighoudt. Reageren op een berichtje kan altijd. In de iPod op de blog kun je achtergrondmuziek starten. Als je je email-adres invult (onder het vertaalblokje), krijg je bij elke aanpassing van deze blog automatisch een mailtje.

donderdag 25 juli 2013

Mooi spul

Speciaal voor Seb die een beetje autogek is, rijden we vanochtend naar Puerto Banús, de jachthaven van Marbella. De andere twee vakantiegangers uit Grave willen natuurlijk ook weleens een andere jachthaven zien dan die van hun stadje. Er is volop aandacht voor de fraaie schepen van de jetset. Seb ontpopt zich ineens als een echte paparazzo. Als je alleen luxe auto's van boven de € 100.000,00 fotografeert heb je elke zoveel seconden wel een mooi plaatje. Benieuwd wat hij straks met al die 144 foto's gaat doen. 

Op verzoek van Christel rijden we op de terugweg via Torremolinos. Bij Pepe y Carmen eten we daar een overdadige vislunch. Seb is ook voetbalgek en blijkt geïnteresseerd in het voetbalstadion van FC Málaga. Dus zien we even later La Rosaleda vanaf de omliggende bergen. Job loopt ook de hele dag te glunderen, zeker als ie ook nog een kek hoedje scoort. De familie uit Brabant heeft uiteenlopende interesses. Leuk !

1 opmerking:

  1. ziet er goed uit jongens, job dat hoedje is voor jou gemaakt en seb wel een beetje foto's nemen, staat onze er ook tussen!!!!!!

    BeantwoordenVerwijderen