Welkom

Welkom op deze blog waar ik regelmatig wat publiceer over ons huidige leven als pensionados. Afwisselend in Spanje en Nederland (de foto hierboven geeft onze huidige locatie aan). Mijn berichten kunnen verder over alles gaan wat ons (me) zoal bezighoudt. Reageren op een berichtje kan altijd. In de iPod op de blog kun je achtergrondmuziek starten. Als je je email-adres invult (onder het vertaalblokje), krijg je bij elke aanpassing van deze blog automatisch een mailtje.

dinsdag 29 mei 2012

Mooie toekomst

"Business as usual werkt niet meer. De komst van internet heeft de manier waarop we werken en leven fundamenteel veranderd. Ontwikkelingen volgen elkaar steeds sneller op. We realiseren ons meer en meer dat alles met alles is verbonden. Deze ontwikkelingen hebben een enorme impact op organisaties en de wijze waarop ze waarde leveren. Bedrijven die doorgaan op de oude manier, die teren op successen uit het verleden en enkel uitgaan van de korte termijn, hebben geen toekomst. Organisaties staan voor de taak zich te ontdoen van oude structuren en een nieuwe toekomst te creëren. Je ziet dat de wereld aan het veranderen is. Je voelt dat je een verantwoordelijkheid hebt om daar wat mee te doen Alleen mensen kunnen organisaties een toekomst geven. Mensen zoals jij" en "Dit boek is voor iedereen die vanuit zijn of haar rol, passie of talent een bijdrage levert aan het bouwen van toekomstbestendige organisaties. Van directeur, manager, HR manager tot professional en adviseur."
Zomaar wat aanbevelingen om dit boek "Geef je organisatie toekomst" te kopen. Kan o.m. via deze website Het is alweer het tweede door dochter Kim geschreven boek. Vandaag levert de drukker een eerste serie boeken af. En ik voel me vereerd om vanavond als een van de eersten dit boek van haar in ontvangst te kunnen nemen. De erbij behorende website gaat deze week de lucht in. Het is een inhoudelijk zeer toegankelijk en prachtig vormgegeven boek geworden. Een must voor iedereen die "klaar voor 2020" wil zijn. Zou me niets verbazen als het straks ook als verplicht studieboek bij diverse onderwijsinstellingen gebruikt zal gaan worden. Op bovenstaande foto naast Kim, haar mede-auteur Dirk Anton van Mulligen. Proficiat beiden met dit resultaat. Er ligt een mooie toekomst in het verschiet voor de BV Nederland ! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten