Welkom

Welkom op deze blog waar ik regelmatig wat publiceer over ons huidige leven als pensionados. Afwisselend in Spanje en Nederland (de foto hierboven geeft onze huidige locatie aan). Mijn berichten kunnen verder over alles gaan wat ons (me) zoal bezighoudt. Reageren op een berichtje kan altijd. In de iPod op de blog kun je achtergrondmuziek starten. Als je je email-adres invult (onder het vertaalblokje), krijg je bij elke aanpassing van deze blog automatisch een mailtje.

woensdag 2 mei 2012

Taartjesdag

Vanochtend vroeg op de onderste bancale nog even snel wat afval verbrand. En illegaal, want  het is nu sinds 1 mei verboden om vuur te stoken. Van grote afstand zijn de flinke rookwolken zichtbaar. Eitje voor de policía local om deze pyromaan op te sporen. De enige die komt controleren is Mike, die er gelijk maar even een foto van maakt. Tegen elven is dit laatste brandje uitgewoed en is de as flink besproeid. Daarna is het de hoogste tijd voor een taartje, ter gelegenheid van de verjaardag van dochter Anouk.
Pieter zet onderstaande foto op Facebook. Ook in Amsterdam eten kleinzoon Niel en kleindochter Ann een taartje. Hun jarige moeder zit met een vriendin een paar dagen in Berlijn. Waarschijnlijk ook ein Törtchen te eten...



Geen opmerkingen:

Een reactie posten