Welkom

Welkom op deze blog waar ik regelmatig wat publiceer over ons huidige leven als pensionados. Afwisselend in Spanje en Nederland (de foto hierboven geeft onze huidige locatie aan). Mijn berichten kunnen verder over alles gaan wat ons (me) zoal bezighoudt. Reageren op een berichtje kan altijd. In de iPod op de blog kun je achtergrondmuziek starten. Als je je email-adres invult (onder het vertaalblokje), krijg je bij elke aanpassing van deze blog automatisch een mailtje.

vrijdag 27 juli 2012

B&B-tip

Miranda, een ex-collega van dochter Kim uit haar ABNAMRO-tijd runt sinds een jaar een prachtige Bed & Breakfast in Alcalá del Valle (even ten noorden van Ronda, in de provincie Cádiz). Samen met haar man Hans zijn ze de trotse eigenaren van Cortijo El Guarda (de Wachter) een ruim 500 jaar oude boerenhoeve die ze hebben omgetoverd tot een luxe verblijf in het hart van Andalucía. We hadden al eerder een indruk gekregen van de accommodatie door hun website (http://www.bedandbreakfast-elguarda.be/) te bekijken.
Vanmiddag zijn we er met de hele familie op bezoek geweest. De werkelijkheid bleek nog mooier. We worden gastvrij onthaald, rondgeleid, genieten er van een heerlijke lunch en een prettig gesprek. De kleinkids amuseren zich met de mooie witte herdershonden en het zwembad. Voor iedereen die een echt luxe Andalusische rural retreat zoekt is deze Bed and Breakfast een aanrader. Kijk maar eens op deze website .

1 opmerking:

  1. Beste Jan,
    hartelijk dank voor je leuke blog.
    We vonden het heel erg gezeliig om gisteren de clan te mogen ontvangen op El Guarda.
    We zullen jullie tips van SEO tot Fungicides en van 'kopjes koffie' tot waterontkalkers zeer te harte nemen!
    Voor degene die de bovenstaande URL van onze website lastig te onthouden vinden: www.el-guarda.com werkt ook prima :-)
    Nogmaals dank y hasta pronto,
    Miranda en Hans

    BeantwoordenVerwijderen