Welkom

Welkom op deze blog waar ik regelmatig wat publiceer over ons huidige leven als pensionados. Afwisselend in Spanje en Nederland (de foto hierboven geeft onze huidige locatie aan). Mijn berichten kunnen verder over alles gaan wat ons (me) zoal bezighoudt. Reageren op een berichtje kan altijd. In de iPod op de blog kun je achtergrondmuziek starten. Als je je email-adres invult (onder het vertaalblokje), krijg je bij elke aanpassing van deze blog automatisch een mailtje.

donderdag 26 juli 2012

Roberto's mango's

De mangobomen op de bancales in de boomgaard dragen dit jaar veel vruchten. Ook de boom die 3 jaar geleden door kleinzoon Robbe is geplant. Robbe laat zich dezer dagen graag Roberto noemen ! Natuurlijk wil hij "zijn" boom zelf gaan bekijken. Deden we afgelopen maandag even. 


Nog een maand of twee en de mango's zijn rijp. Ze zullen dan twee keer zo groot zijn dan momenteel en per stuk meer dan een pond wegen.


We moeten plechtig beloven een paar van zijn boom in september speciaal voor hem mee naar NL te nemen.


Van de rest van de oogst wil Mike dit jaar chutney gaan maken. Volgend jaar maar eens kijken of we de hele oogst kunnen slijten aan een lokaal "taste of india" restaurant. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten