Welkom

Welkom op deze blog waar ik regelmatig wat publiceer over ons huidige leven als pensionados. Afwisselend in Spanje en Nederland (de foto hierboven geeft onze huidige locatie aan). Mijn berichten kunnen verder over alles gaan wat ons (me) zoal bezighoudt. Reageren op een berichtje kan altijd. In de iPod op de blog kun je achtergrondmuziek starten. Als je je email-adres invult (onder het vertaalblokje), krijg je bij elke aanpassing van deze blog automatisch een mailtje.

maandag 30 juli 2012

Metallic

In het gaas bij de parkeerplaats zit deze kameleon vanmiddag enige tijd doodstil op een prooi te wachten. Kim maakt van heel dichtbij wat foto's met haar i-Phone. Langzaam verkleurt het dier van vrijwel wit tot een geheel andere kleur. Met bijna een metallic glans. Volgens Mike van angst, volgens mij van de hitte. Het gaas is door de brandende zon loeiheet. 
Gisteren was het alerta naranja, een bijna donkerblauwe hemel met een extreem felle zon. De temperaturen gingen voorbij de 35 graden. Een mooie aanleiding om binnen te genieten van een paar uurtjes Olympische sport. Met zijn allen zien we wielrenster Marianne Vos in een spannende wegwedstrijd voor NL de eerste gouden medaille binnenhalen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten