Welkom

Welkom op deze blog waar ik regelmatig wat publiceer over ons huidige leven als pensionados. Afwisselend in Spanje en Nederland (de foto hierboven geeft onze huidige locatie aan). Mijn berichten kunnen verder over alles gaan wat ons (me) zoal bezighoudt. Reageren op een berichtje kan altijd. In de iPod op de blog kun je achtergrondmuziek starten. Als je je email-adres invult (onder het vertaalblokje), krijg je bij elke aanpassing van deze blog automatisch een mailtje.

dinsdag 24 juli 2012

Beetje Río

Vandaag staat dan de voettocht door de bedding van de Río Chillar op het programma. Deze rivier ontspringt in het Parque Natural Sierras de Tejeda, Almijara y Alhama, dat achter ons huis ligt. Samen met de Río Higuerón mondt de Chillar in Nerja uit in de Middellandse Zee.
Ondanks de droogte van de afgelopen maanden stroomt er nog behoorlijk wat water. 
Een belangrijke motivatie voor deze tocht voor Julie en Robbe is het feit, dat neef Niel deze tocht hier vorig jaar ook heeft gelopen. En dat willen zij ook weleens meemaken. Ook zij verrichten een mooie prestatie en wandelen een paar uur over de keien door het snelstromende water. 
Veel wandelaars laten bij het einde van de tocht liggen hun gebruikte schoenen achter. Marcel en Kim doen niet mee aan deze gewoonte en houden hun gisteren speciaal voor vandaag gekochte schoenen aan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten