Welkom

Welkom op deze blog waar ik regelmatig wat publiceer over ons huidige leven als pensionados. Afwisselend in Spanje en Nederland (de foto hierboven geeft onze huidige locatie aan). Mijn berichten kunnen verder over alles gaan wat ons (me) zoal bezighoudt. Reageren op een berichtje kan altijd. In de iPod op de blog kun je achtergrondmuziek starten. Als je je email-adres invult (onder het vertaalblokje), krijg je bij elke aanpassing van deze blog automatisch een mailtje.

maandag 23 juli 2012

Echte regen


In de vroege ochtend is er vanuit zee een wolkendek de vallei ingedreven. En na het ontbijt gaat het wat miezeren. Daarna vallen er zelfs druppels : regen ! En dat in juli. Wij zijn er blij mee. Prima voor de druiven, boomgaard etc. En natuurlijk voor het gortdroge natuurpark. Het vermindert het risico op bosbrand toch wel weer enigszins.
Maar voor de vakantievierders uit Leiderdorp is het minder leuk. De voor vandaag geplande wandeltocht door de rivierbedding van de Río Higuerón stellen we wat uit.   "Opa, het regent hier toch nooit in de zomer ?" vraagt Julie. Robbe pakt zijn zwemmomentje in de regen.
Gewandeld wordt er vandaag in winkelcentrum El Ingenio (met o.a. Eroski) waar de kleinkids de Spaanse economie een impuls gaan geven.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten