Welkom

Welkom op deze blog waar ik regelmatig wat publiceer over ons huidige leven als pensionados. Afwisselend in Spanje en Nederland (de foto hierboven geeft onze huidige locatie aan). Mijn berichten kunnen verder over alles gaan wat ons (me) zoal bezighoudt. Reageren op een berichtje kan altijd. In de iPod op de blog kun je achtergrondmuziek starten. Als je je email-adres invult (onder het vertaalblokje), krijg je bij elke aanpassing van deze blog automatisch een mailtje.

woensdag 1 augustus 2012

Komkommertijd

Voor ons als sportliefhebbers is er tijdens de hitte overdag soms alle reden om even naar binnen te gaan en TV te kijken. Spannende hockeywedstrijden van zowel de dames- als herenteams van NL tijdens de Olympische Spelen ! Kleinzoon Robbe wil tussen zijn eigen wedstrijden in het zwembad alleen waterpolo zien (en turnen !)
Het lijkt wel of behalve de sportjournalisten verder alle mensen van de media met vakantie zijn. In de dagelijkse kranten is het echt komkommertijd. In Casa Domingo vliegen de komkommers er als zoete broodjes doorheen. Ze worden niet alleen gegeten. Ze werken ook prima voor de gloeiende wangen van kleindochter Julie, zoals hier in de mosquitero (klamboe).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten