Welkom

Welkom op deze blog waar ik regelmatig wat publiceer over ons huidige leven als pensionados. Afwisselend in Spanje en Nederland (de foto hierboven geeft onze huidige locatie aan). Mijn berichten kunnen verder over alles gaan wat ons (me) zoal bezighoudt. Reageren op een berichtje kan altijd. In de iPod op de blog kun je achtergrondmuziek starten. Als je je email-adres invult (onder het vertaalblokje), krijg je bij elke aanpassing van deze blog automatisch een mailtje.

donderdag 2 augustus 2012

Vaste klant

De afgelopen dagen is hij een echte cliente habitual (vaste klant) geworden.  Kleinzoon Robbe blijkt groot liefhebber van de Jamon Iberico. Zodra Mike met vaste hand wat dunne plakjes van de poot in de keuken snijdt, komt deze kleine vleeseter even kijken. En proeven. Op de "bijsluiter" van onze Paleta Curada met Lote nummer 300412 staat consumir preferentemente antes del 30-10-12. Dat zal beslist wel gaan lukken !
Vandaag vieren we mijn verjaardag met de familie op het strand. Lekker een visje eten en later in de middag thuis weer wat bijkomen rond het zwembad. Dan is het voor de vakantiegangers vanavond koffers pakken en bijtijds naar bed. Hun vlucht naar Eindhoven vanaf Málaga Airport vertrekt al om 06.30 uur.... 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten