Welkom

Welkom op deze blog waar ik regelmatig wat publiceer over ons huidige leven als pensionados. Afwisselend in Spanje en Nederland (de foto hierboven geeft onze huidige locatie aan). Mijn berichten kunnen verder over alles gaan wat ons (me) zoal bezighoudt. Reageren op een berichtje kan altijd. In de iPod op de blog kun je achtergrondmuziek starten. Als je je email-adres invult (onder het vertaalblokje), krijg je bij elke aanpassing van deze blog automatisch een mailtje.

maandag 13 augustus 2012

N.A.P.

Dochter Anouk is met man Pieter en kinderen Niel en Ann gisteravond om 19.15 uur op Malaga Airport geland. Na een koude en vochtige vakantie in de Ardennen gaan ze hier nog wat bijkomen. Nog geen twee uur later lag het Amsterdamse gezin al af te koelen in het zwembad van Casa Domingo. Het was tegen half tien nog 32 graden. Het "drijfding" van Niel moet inderdaad een HEMA-worst voorstellen; ze zijn met tienduizenden tegelijk door het warenhuis verspreid. De familie Verweij past zich opmerkelijk snel aan. Het is nu zwemmen op bijna 400 meter hoogte en dat is wat anders dan het voor hun gebruikelijke zwemwater van een paar meter onder N.A.P.
Na een uitgebreide en Marokkaans georiënteerde maaltijd van Mike zit het stel nog even aandachtig te kijken naar de TV-uitzending van de sluitingsceremonie van de Olympische Spelen. Even, want het einde halen ze niet. Even na twaalven gaan de lichten uit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten