Welkom

Welkom op deze blog waar ik regelmatig wat publiceer over ons huidige leven als pensionados. Afwisselend in Spanje en Nederland (de foto hierboven geeft onze huidige locatie aan). Mijn berichten kunnen verder over alles gaan wat ons (me) zoal bezighoudt. Reageren op een berichtje kan altijd. In de iPod op de blog kun je achtergrondmuziek starten. Als je je email-adres invult (onder het vertaalblokje), krijg je bij elke aanpassing van deze blog automatisch een mailtje.

zaterdag 31 oktober 2009

2009-10-31 `...met vanuit zee binnendrijvende wolken..`

We zijn alweer enkele dagen terug in de Spaanse campo. Nog steeds dwalen onze gedachten af naar de indrukken van onze trip door Marokko, als we de foto´s bekijken of de blogspot updaten
Ook beseffen we wat Spanje toch een luxe land is. Op de dag dat we die regen hadden in Marrakech heeft het hier ook gehoost. Alles staat er fris bij. De afgelopen dagen veel snoeiwerk gedaan en nog te doen. Er moet nog worden gemest.
Het is de afgelopen dagen warm geweest, tegen de 30 graden. Eind van deze middag koelt het af en er komen - omdat de Middellandse zee nog warm is - vanaf de kust wolken de vallei binnen drijven.
Met het ondergaan van de zon - zo tegen kwart voor zeven - worden de kleuren geaccentueerd. Zo zou het er vanaf ons uit kunnen zien als de zeespiegel 150 meter stijgt.......

Er is een bijna volle maan, dus straks worden die wolken ook nog eens van bovenaf beschenen. Benieuwd of we dat ook fotografisch kunnen vastleggen.

1 opmerking:

  1. Beautiful!
    we can not wait till we can come and see this magic Malaga!
    Lots of Love,
    MJMJS

    BeantwoordenVerwijderen