Welkom

Welkom op deze blog waar ik regelmatig wat publiceer over ons huidige leven als pensionados. Afwisselend in Spanje en Nederland (de foto hierboven geeft onze huidige locatie aan). Mijn berichten kunnen verder over alles gaan wat ons (me) zoal bezighoudt. Reageren op een berichtje kan altijd. In de iPod op de blog kun je achtergrondmuziek starten. Als je je email-adres invult (onder het vertaalblokje), krijg je bij elke aanpassing van deze blog automatisch een mailtje.

woensdag 7 oktober 2009

2009-10-07 Metselaars in aktie.......

Maandag j.l. zijn we weer naar Malaga gevlogen, in gezelschap van Eric en Marion. Eric moest een belofte inlossen. Een weekje klussen in Frigiliana (zie op deze blogspot voor het hele verhaal in maart j.l.). Na een dagje aclimatiseren (in NL is het 12 graden en regen, hier 26 graden en zon) is ie dan vandaag ook begonnen. Als eerste project maken we nabij het weggetje bij Antonio een muur. Gisteren cement, zand en nog wat pallets stenen besteld en vandaag aan de slag.


´s Avonds is er wel volop tijd voor domino en het uurtje zwemmen.. Watertemperatuur zit nog net tegen de 20 graden aan. Bijna te koud voor de Spanjaarden, maar de Ossenaren poedelen er flink op los. Natuurlijk staat speciaal voor Eric `conejo` op het menu.

1 opmerking: