Welkom

Welkom op deze blog waar ik regelmatig wat publiceer over ons huidige leven als pensionados. Afwisselend in Spanje en Nederland (de foto hierboven geeft onze huidige locatie aan). Mijn berichten kunnen verder over alles gaan wat ons (me) zoal bezighoudt. Reageren op een berichtje kan altijd. In de iPod op de blog kun je achtergrondmuziek starten. Als je je email-adres invult (onder het vertaalblokje), krijg je bij elke aanpassing van deze blog automatisch een mailtje.

vrijdag 9 juli 2010

De vlaggen van de campiones !

Aan werkelijk elk huis hier hangt een Spaanse vlag als support voor het Spaanse voetbalteam op El Mundial. Ook aan huizen in de campo. Natuurlijk doen ook wij mee. Maar in top gaat natuurlijk de vlag van dat andere finaleteam ! We hebben in een Marokkaans winkeltje een officiële KNVB-vlag op de kop kunnen tikken. Viva Hollandia ! Benieuwd met welke vlag om de schouders we aanstaande zondag ons feestje gaan vieren. 

1 opmerking:

  1. Zo mag ik 't zien. Echte nationalisten. Oranje boven ! !! Geen verloochening. Zondag 11 juli wordt een historische dag : Oranje wint met 2-1 van Spanje. We zijn wereldkampioen voetbal .
    We spreken elkaar .
    Besos ,Arnold.

    BeantwoordenVerwijderen