Welkom

Welkom op deze blog waar ik regelmatig wat publiceer over ons huidige leven als pensionados. Afwisselend in Spanje en Nederland (de foto hierboven geeft onze huidige locatie aan). Mijn berichten kunnen verder over alles gaan wat ons (me) zoal bezighoudt. Reageren op een berichtje kan altijd. In de iPod op de blog kun je achtergrondmuziek starten. Als je je email-adres invult (onder het vertaalblokje), krijg je bij elke aanpassing van deze blog automatisch een mailtje.

zaterdag 31 juli 2010

Twitter steeds grotere nieuwsbron, ook v.w.b. kabinetsformatie

Wat wij zelf al bijna een jaar ervaren, lezen we nu ook in het blad Reclameweek. 


Twitter steeds grotere nieuwsbron27-07-2010 - Twitter is bezig aan een sterke opmars als nieuwsbron voor journalisten en bloggers. Meer dan de helft van de journalisten en bloggers in Nederland heeft een Twitter-account en van hen gebruikt maar liefst 88% het kanaal voor nieuwsvergaring. Dit komt naar voren uit een onderzoek onder 215 journalisten en bloggers, uitgevoerd door ANP Pers Support, Marketingfacts, LEWIS PR en Stichting One.

Kabinetsformatie.
Van degenen die ik volg op Twitter lees ik gisteren de laatste ontwikkelingen m.b.t. de kabinetsformatie in NL. Vooral de immer alerte Frits Wester en Arend-Jan Boekestijn zitten bovenop het nieuws. Lubbers heeft het voor elkaar gekregen, dat CDA nu wel met VVD en PVV praat. Er is - en dat wisten we natuurlijk al lang - hier een betere basis voor samenwerking dan in een Paarsplus-combinatie. Er schijnt nu ruimte te zijn voor een rechtse regering, eindelijk tijd om in NL orde op (financiële) zaken te stellen ! Nog steeds wordt NL elke dag 100 miljoen euro armer. Opvallend is, dat de paarsplus mannen en vrouw zich slechte verliezers tonen. Willen ze Lubbers gaan "ondervragen" in de Tweede Kamer ! De hele wereld weet toch inmiddels al, dat alleen de Taliban een voorstander is van de PvdA in de regering ! Wordt vervolgd.......


Geen opmerkingen:

Een reactie posten