Welkom

Welkom op deze blog waar ik regelmatig wat publiceer over ons huidige leven als pensionados. Afwisselend in Spanje en Nederland (de foto hierboven geeft onze huidige locatie aan). Mijn berichten kunnen verder over alles gaan wat ons (me) zoal bezighoudt. Reageren op een berichtje kan altijd. In de iPod op de blog kun je achtergrondmuziek starten. Als je je email-adres invult (onder het vertaalblokje), krijg je bij elke aanpassing van deze blog automatisch een mailtje.

dinsdag 6 juli 2010

Gemengde gevoelens

Eén van onze rituelen is bijna elke ochtend vroeg tijdens het ontbijt op internet even de kranten (NL en Spaanse) doornemen. Een mooi begin van de dag, zo buiten op het terras (in de schaduw natuurlijk) met een bakkie muesli en mijn laptop, terwijl we de wielewaal horen fluiten. Als we dan weer helemaal bij zijn v.w.b. het nieuws gaan we aan het ochtendprogramma beginnen.
Vanochtend overheersen natuurlijk in NL twee nieuwsfeiten.
Men schijnt in Den Haag nu echt serieus te gaan praten over een Paars-plus regering ! Krijg een rare smaak in de mond als ik me realiseer, dat het niet heeft uitgemaakt wat ik (nou ja, Eric dan met mijn volmacht) heb gestemd. Met mijn stem op de VVD krijg ik nou misschien de socialisten met Femke Halsema in de regering ! NL coalitieland prima, maar dit gaat wel wat ver.
Toch blijven we trots op NL. Vanavond gaan we weer in het oranje naar Plaza Tutti Frutti (het uitgaanscentrum van Nerja) om daar met veel landgenoten de WK-wedstrijd tegen Uruguay te volgen. Winnen moet lukken. En dan op naar de finale !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten